430739113_786854080138385_7025992239763007263_n

27.4 Ray Zambino – The man. Myth and Legend

“Best thing to come out of Scotland since Annie Lennox” – André Wickström
“I LOVE YOU” – TJ Miller
“Rock Solid Comedian” -Ari Eldjárn

Ray Zambino on suomalais-skotlantilainen stand up -koomikko, joka muutti Suomeen 10 vuotta sitten. Vaikka hän muutti alun perin Suomeen kliseisesti rakkauden perässä, ei häntä enää saisi lähtemään – varsinkaan sen jälkeen, kun hän rakastui suomalaiseen harmauteen, eli lonkeroon.

Kaikkien näiden vuosien jälkeen on vihdoin hänen oman stand up -soolonsa aika! Man. Myth & Legend -esityksessä vitsaillaan skotlantilaisista ja suomalaisista myyteistä, niiden sankareista ja tietenkin Kalevalasta.

Rayn komedia sisältää hauskoja one-linereita, huvittavia havaintoja vieraasta kulttuurista ja haparoivia yrityksiä puhua suomea.
Vaikka esitys on englanniksi, ei se tarkoita sitä, etteikö se olisi suomalaisille! Show’ssa puhutaan siitä kuinka outoja suomalaiset ja Suomi ovat, ja sitähän suomalaiset rakastavat! Ray yrittää selvittää mikä suomalaisten homma oikein on? Kuinka paljon kukaan oikeastaan muistaa Kalevalasta? Millaista suomenkielen tunnilla todellisuudessa on? Mitä mieltä Ray oikeasti on Suomesta?

Facebook-tapahtumaan tästä