FBeventti kansi

 

Kolmen Coverbändin Kekkerit 12.4.2024

Huhtikuun toisena perjantaina Kupla pullistelee lainasävelten voimasta, kun kolme persoonallista kokoonpanoa esittää coverbiisejä eri puolilta maailmaa ja usealla eri kielellä. Musiikkityylien kirjolaji ylettyy täysakustisista stemmalauluharmonioista aina tanssittaviin latinorytmeihin ja tyylikkäisiin popbiiseihin asti. Näissä keväisissä kekkereissä on tarjolla  korvakarkkia moneen makuun!


MONDAY FALLS

Monday Falls on kansainvälisiä ja kotimaisia hittejä esittävä nelihenkinen kokoonpano. Ohjelmistoon kuuluu omantakeisella tyylillä toteutettuja lainakappaleita espanjaksi, englanniksi, suomeksi, ruotsiksi, portugaliksi – ja tarvittaessa myös italiaksi ja ranskaksi! 

Bändi esiintyy puoliakustisesti kitaroiden, basson ja caju-boksin kera, jolloin esitetään pääasiassa espanjankielistä pop-rockia mm. Alvaro Soler, Juanes, Shakira, JLo, Maná, Manu Chao.

Valia Wistuba (vocals, guitar), Maaria Kurki (bass, vocals), Janne Toiviainen (guitar), Juha Wilkman (percussions)

Monday Falls | Facebook

LES CHOUETTES

1960- ja 1970-luvuilta ammentavaa tunnelmallista ranskankielistä poppia soittava yhtye. Omien kappaleiden lisäksi lainaamme mm. Serge Gainsbourgilta, Françoise Hardylta ja France Gallilta.

Annastiina Heikkilä (vocals, keyboards), Silja Martikainen (guitar), Kimmo Laakso (bass), Lari Mäkelä (drums)
Les Chouettes | Facebook

ONE TOO TRIVIAL

One Too Trivial on tuore akustinen trio pääkaupunkiseudulta. Kolmen stemmalaulun ja akustisen kitaran harmoninen kokonaisuus esittelee uniikkeja ja korvia hiveleviä versioita mm. Fleet Foxesin, Crosby, Stills & Nashin, The Jayhawksien ja R.E.M:n kappaleista.

Eveliina Allonen (vocals), Teemu Hokkanen (vocals), Aleksi Keurulainen (vocals, guitars)
One Too Trivial | Facebook

 • 18.30 Ovet

  19.30 One Too Trivial

  20.00 Monday Falls 

  21.00 Les Chouettes

 • LIPUT

  Ennakkoon 10 € + palvelumaksu @ Biletti

  Ovelta: 13 €