indiekupla_09-03-24_fb

Indiekupla: Emilia Ex + Saša + Eesa 9.3.2024

Lauantaina 9.3. Kupla täyttyy omaehtoisesta räpistä ja popista, kun Emilia Ex, Saša ja Eesa tuovat lavalle 2000-luvun alun soundeja, rakkauslauluja ja jopa freestyle-räppiä!

💿💿💿

Emilia Ex on vastikään debyytti-EP:nsä julkaissut, 2000-luvun poppia kanavoiva feministiartisti, joka valittiin viime syksynä YleX Nosteeseen Lasikenkä-kappaleellaan. Hänet tunnetaan myös naisten jalkapallomaajoukkueelle kirjoittamastaan Helmarit-EM-kisabiisistä, sekä 11 naisartistin kantaaottavalta Kaiken takana on Bämä -yhtesbiisiltä.

Vauhdikkaat Emilia Ex -livekeikat ovat vastustamaton sekoitus Exän omaa materiaalia ja parhaita nollarikorvamatoja!

Spotify
Instagram
Tiktok

💿💿💿

Energinen, rohkea ja tunneilmaisultaan syvällinen Saša improvisoi hetkessä syntyviä kappaleita yhdistellen freestyleräppiä ja -laulua. Sašalta luonnistuvat sekä herkät tulkinnat että tunnelmaa kattoon nostattavat kappaleet. Inspiraationaan hän käyttää yleisön antamia aiheita, tunteita ja elämää askarruttavia ongelmia.

RAP SM (2023)- kilpailuissa pronssille räpännyt artisti julkaisi viime keväänä toisen singlensä ”Kenraali”, joka käsittelee pohjalta pintaan ja pimeydestä valoon kantavaa teemaa ja kannustaa kuulijaansa seuraamaan omaa ääntänsä muiden käskyjen sijaan. Saša on toiminut Suomen rakkaudellisimman freestylerap battlen (Lovebattle) perustajana ja jo uransa alkumetreillä hän freestyleräppäsi mm. maikkarin suorassa tv-lähetyksessä, Talent Suomi (2021) -ohjelman semifinaaleissa.

Rohkealla ja voimakkaalla preesensillään Saša ei jätä yleisöään kylmäksi.

Spotify
Instagram

💿💿💿

Eesa on jännittävä ja omaleimainen pop-artisti, joka seikkailee omissa rakkaustarinoissaan pohtien rakkautta, sen poissaoloa ja tunteiden tärinää. Keveällä rap-tulkinnalla varustetut kappaleet ovat saaneet inspiraatiota mm. ranskadiscosta, ruotsipopista ja suomiräpistä, ja sanoittajana hän käsittelee rakkaustarinoitaan kaihoisan pohtivasti, mutta silti oivaltavan kepeästi.

Julkaisevan artistin uransa vuonna 2022 aloittaneen kouvolalaislähtöisen laulaja-lauluntekijän musiikki on soinut mm. Radio Helsingillä ja Ylen kanavilla. Eesa on myös keikkaillut aktiivisesti ympäri Etelä-Suomea, ja Espooseen hän saapuu sydän täynnä toivoa!

Spotify
Instagram
TikTok