Tiikerin-vuosi_1-2024_banneri

AIKATAULU

Tiikerin vuosi + hannaeerika + MANNY

Tiikerin vuosi soittaa toisen Akustinen ilta -sarjan konserteistaan Kuplassa.
 
Akustinen ilta -tarinakonserteissa kuullaan maanläheinen kattaus yhtyeen kappaleita uudenlaisella kokoonpanolla. Musiikin rytmittämänä he kertovat tarinan Tiikerin vuoden synnystä, identiteetistä ja biisien kirjoitusprosessista.
 
***
 
Tiikerin vuosi on Tapiolasta ponnistava suomirock-bändi. Bändin soundi on sekoitus kaihorockin kuusenkerkkiä ja countrypölyä Amerikan valtateiltä. Kappaleiden perinteisen koristeelliset tekstit kiinnittyvät musiikkiin majesteettisten kitarasoolojen ydinlangoilla, neuloen kirjavan riemun, kaipuun ja kauneuden villapaidan.
 
hannaeerika on laulajalauluntekijä, jonka kappaleissa yhdistyy leikki ja herkkyys. “Mielestäni mielenkiintoisinta mitä lauluntekijä voi tehdä, on kirjoittaa siitä, mikä on itselle rehellistä.” Ensimmäinen single artistin debyyttialbumilta julkaistiin toukokuussa ja lisää on tulossa. “en saa unta” kertoo ihastumisesta ja kontrollista luopumisesta. hannaeerika esiintyy Kuplassa soolona, joka tuo kappaleet ja tekstit suoraan iholle.
 
Helsinkiläinen artisti ja tuottaja MANNY kirjoittaa ja esittää groovaavaa pop- ja R&B -musiikkia. Stevie Wonderin ja ruotsalaisen popmusiikin innoittama nuori musiikintekijä kuvaa teksteissään ihmissuhteiden monimuotoista maailmaa ja liikuttaa kuulijoitaan niin henkisesti kuin fyysisesti.
  • Klo 19 hannaeerika
    Klo 20:15 MANNY
    Klo 21:30 Tiikerin vuosi

  • Vapaa pääsy!