facebookbanneri

 

LiveKupla: Raakasaga Palapeli, Positive Wave ja DJ Tapani Kansalainen 27.5.

 

Kuplassa on luvassa osana Tapiolan Kesänavausta musiikintäyteinen ilta, kun lavalle astuu Raakasaga Palapeli-bändinsä kanssa. 25-vuotias räppäri-laulaja-tuottaja Raakasaga tuo Palapeli-bändinsä kanssa uniikilla äänellään, nokkelilla teksteillään ja tummilla melodioillaan kuulijoilleen makoisan palan soulin, bluesin ja reggaen maustamasta hiphopista. Rumba povasi tulevasta debyyttilevystä yhtä suomiräpin tämän vuoden odotetuinta julkaisua.

Lisäksi illan aikana kuullaan vuodesta 1998 toiminutta Positive Wave bändiä. Bändi on suomalaisen progressiivisen rytmimusiikin kätkössä oleva helmi, joka ei kumartele musiikillisia genrerajoja vaan antaa musiikin soida ilon ja rakkauden voimalla.

Levyistä vastaa Tapani Kansalainen, joka on Savosta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva rap-artisti ja -tuottaja. Vinyyleiltä tullaan kuulemaan niin jazzia, soulia kuin progemusiikkia.

Tapahtuma on K18. Tilassa on anniskelua.

Facebook-tapahtumaan

Artistien sivut:

Raakasaga

Positive Wave

 

”Kaikki tämä taiteellinen visio yhdistettynä Raakasagan huimaan flowhun saa aavistelemaan ensi vuoden debyyttilevystä yhtä suomiräpin odotetuimmista julkaisuista.”

-Rumba.fi

 

”Positive Wave on suomalaisen progressiivisen rytmimusiikin kätkössä oleva
helmi.”

-Positivewave.net