Kupla goes Burlesque vol 1! 10.11.2023

Kupla goes Burlesque vol 1!

Perjantaina 10.11. Espoossa sukelletaan burleskin maailmaan Kuplan ja burleskitaiteilija Mindy Mad Magnolian järjestämässä tapahtumassa.

Illan aikana lavalla nähdään useita esiintyjiä, sekä laaja kattaus burleskin eri tyylejä aina humoristisista numeroista kantaa ottaviin esityksiin ja tanssillisiin kokonaisuuksiin. Illan juontaa Mindy Mad Magnolia.

Esiintyjät:

Mindy M Magnolia

Mindy M Magnolia on espoolainen burleskiesiintyjä ja burleskin ohjaajakouluttaja. Mindyn esitykset ovat usein parodiaa elämästä ja ilmiöistä. Kupla Goes Burlesque tapahtumassa Mindy esittää tumman ja dramaattisen numeronsa Steampunk Circus, sekä jotain mikä tuo iloa marraskuun räntäsateeseen.

Instagram: @mindymadmagnolia

Facebook


Mystique Mascaras

Mystique Mascaras on Burleskiryhmä, johon kuuluu artistit Perle de Nectar, Illusia DeNoir, Maddy Munster, Jolene Joyride, Isla Mystica. Mystique Mascaras on valmistautunut syksyyn. Bussipysäkki, tuo suomalaisten syksyinen sielunmaiseman kohtaamispaikka, on lähes jokaiselle tuttu. Tuulta tai vettä, räntää tai pikku-ukkoja. Tulkoot mitä vain. Pitäkää kiinni hatuista, takeista ja sateenvarjoista. Vettä on luvassa suoraan Vantaalta!

Instagram: @mystiquemascaras

Facebook


Perle De Nectar

Sipoon Burleskilähettiläs esittää numeronsa Royale blue. Henry Mancini musiikki ja strutsinsulkaviuhkat luovat täydellisen klassisen burleskin numeron. Lisäksi strassit loistavat kilpaa valovoimaisen esiintyjän kanssa. Tämä numero on perinteitä kunnioittavaa glamourburleskia.

Instagram: @perledenectar

Facebook


Polkadot Peggy

Suomen pääkaupungista kiitää Espooseen Burleskiartisti Polkadot Peggy, joka esittää kaksi upeaa numeroa White Phantom ja Words. Polkadot Peggy on ilmeikäs esiintyjä, jonka esityksissä on huumoria, glamouria ja jopa kantaa ottavaa sanomaa.

Instagram: @polkadotpeggy

Facebook

Pick-up: Regina della Pulizia

Lavajärjestelyistä ja lavan siisteydestä vastaa Regina della Pulizia.
Regina on siivousalan lumoava kuninkaallinen. Regina muuttaa siivouksen aistilliseksi jättäen sinut kerjäämään lisää puhdistettavaa ympärillesi.

  • Ovet 18.00
    Showtime 19.00

  • 15€
    +narikka 2,50 € (kortilla)

    Liput myydään ovelta.