Kämäräinen kuva Ilkka Kokkonen WEB

APRIL JAZZ CLUB: Case Kämäräinen Feat. Severi Pyysalo 29.9.

Vuorovaikutus, tarttuvat melodiat sekä vapaa improvisaatio.

Case Kämäräinen esittää musiikkia viime syksynä julkaistulta Mystique From The North -albumiltaan. Rumpali Tomi Kämäräisen sävellykset luottavat intuitioon. Miltei jokaisen kappaleen tyyli ja rytminen runko sai alkunsa rumpu ”grooveista”. Sävellystyössä Kämäräinen käytti brittiläistä 60-luvun vibrafoniaan, jonka soundiin hän on ihastunut. Sävellykset ovat saaneet alkusysäyksen vibrafonilla soitetuista vapaan improvisaation tuotoksista, joita hän muokkasi sopiviksi rytmisiin ideoihinsa. Yhtyeen jäsenten vahva vapaan improvisaation pohja kuljetti jälleen Kämäräisen säveltämään kappaleita, joissa kaikille on tilaa toteuttaa omaa visiotaan soittajana.

Yhtyettä johtavan rumpali-säveltäjä Tomi Kämäräisen rinnalla esiintyvät pianisti Tuomo Uusitalo ja puolalaistaustainen saksofonisti Marek Konarski. Suomen Jazzliiton yhteistuotantokiertueella, jonka osana yhtye saapuu myös Espooseen, soittavat erikoisvieraat vibrafonisti Severi Pyysalo ja basisti Juuso Rinta.

”Sointiaihioiden harkittu työstö, vahva keskinäinen kommunikointi sekä maltti keskittyä oleelliseen saavat kuuntelijan antautumaan musiikin kannateltavaksi”
– Matti Komulainen, Turun Sanomat

Severi Pyysalo, vibrafoni
Marek Konarski, saksofoni 
Tuomo Uusitalo, piano
Juuso Rinta, basso
Tomi Kämäräinen, rummut

Facebook-tapahtumaan

  • 17.30 Ovet
    18.00 Ebeli Show: Espoon musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin opiskelijat
    19.00 Case Kämäräinen feat. Severi Pyysalo 

  • Normaalilippu 20,00 €
    Opiskelijalippu 15,00 €

    Liput myynnissä Lippu.fi verkkokaupassa, myyntipisteissä, ja puhelinpalvelussa. Lippuja saa myös ovelta  klo 17.30 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.