Alakulttuuriaukio_FB_Logot
Espoo-päivänä la 26.8. Tapiolan Kulttuuriaukio muuttuu Alakulttuuriaukioksi, kun lavalle nousevat Suomen mielenkiintoisimpiin rap-nimiin lukeutuvat SMC, Edu Kehäkettunen sekä Jeijjo & Nupi.
 
Kulttimaineeseen noussut SMC on vuodesta 2009 lähtien edennyt tunnistettavalla ja anteeksipyytelemättömällä tuotannollaan. Kokoonpanoon lukeutuvat Avionin Prinssi, Thono Slowknow sekä Erä-Koira & DJ J-Laini. Keikkatauolta palaava SMC tarjoaa takuuvarmasti unohtumattoman liveshown.
 
Humoristisista ja suorasukaisista lyriikoistaan tunnettu Edu Kehäkettunen kuuluu Olari-rapin merkittävimpiin nimiin. Vuosien mittaan hän on julkaissut useita omakustanteita sekä yksin että yhdessä muiden olarilaisten rap-artistien kanssa.
 
Jeijjo & Nupi on Olarista kotoisin oleva rap-duo. Olari-rapille tyypilliseen tapaan lyriikoissa suhtaudutaan elämään rennosti ja huumorilla, ja Jeijjon & Nupin keikoilla onkin taatusti hyvä meininki.
 
Soittoajat:
17.00 Jeijjo & Nupi
19.00 Edu Kehäkettunen
20.45 SMC
 
Alakulttuuriaukio on kaikille avoin ja ilmainen. Tapahtuma järjestetään Tapiolan uuden tapahtumapaikka Kuplan ja sen terassin vieressä. Myös sisätiloissa on tarjolla lisää lämpöä ja lämmikettä klo 16 – 01. Myynnissä luonnollisesti Olarin Panimon oluita ja muita virvokkeita.
 
Kulttuuriaukiolla on keikkojen ohella Katusirkuskarnevaali. Tapahtuma on erityislaatuinen yhdistelmä rentoa tunnelmaa ja maailmalla kiertäneitä, taiteellisesti korkealaatuisia nykysirkusesityksiä. Espoo-päivänä tapahtumassa nähdään Arctic Ensemblen esitys Dish Soap Opera sekä vierailevina esityksinä Simon Llewellynin We are the Champions ja Cirque Salmenahon Sirkusta Metsässä. Sirkusnäytökset ovat keikkojen välissä klo 16, 18 ja 20.
 
Tapahtuma on osana Espoo-päivän ohjelmistoa.
Espoo-päivä vietetään vuosittain elokuun viimeisenä lauantaina. Vuonna 2023 Espoo-päivää juhlitaan kahtena päivänä pe-la 25. – 26. elokuuta.
 
Facebook-tapahtumaan tästä.