1.6.


Alakulttuuriaukio 1.6.2024: Luukas Oja, Flippipuisto, Likaiset Pikkarit ja Pystyyn Kuolleet Hipit

Alakulttuuri valtaa Tapiolan Kulttuuriaukion, kun lavalle nousee laaja kattaus suomalaisen vaihtoehtomusiikin legendoja, omaperäisimpiä tekijöitä ja nousevia nimiä. Vuonna 2023 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma tulee tänä kesänä peräti neljä kertaa: 1.6., 29.6., 13.7. ja 10.8.

Alakulttuuriaukio-tapahtumat järjestää tapahtumatila Kupla sekä Helsinki Urban Art.

1.6. Facebook-tapahtuma

Katso myös muut tapahtumat:

Lauantaina 29.6.2024:
Asa, Petos, Adikia, Paatti & Pavel ja Los Espoo

Lauantaina 13.7.2024:
Stoned Statues, Grillijono K.O., Verikalpa ja Shereign

Lauantaina 10.8.2024:
Terveet Kädet, Ydinperhe, Maria Makaaberi, Aivolävistys ja Saa kiljua

Alakulttuuriaukio on kaikille avoin ja ilmainen. Tapahtumat järjestetään Tapiolan uuden tapahtumapaikka Kuplan ja sen terassin vieressä. Myynnissä on laaja valikoima paikallisten panimoiden ja pientuottajien juomia. Tapahtuma-aika klo 17 – 23.

ESIINTYJÄT LA 1.6.

Luukas Oja
Suomirockin uuden polven rakastetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Luukas Oja tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan, korvamatokertseistä ja kantaaottavista teksteistä. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittele painavia teemoja aristelematta. Luukas Ojan sydän löytyy riehakkaan energian yhdistyessä taitavaan soitantaan ja arvaamattomuuteen. Bändin intensiiviset liveshowt ovat hurmanneet yleisön ja kriitikot ympäri Suomea klubikeikoilta festarilavoille.

Flippipuisto
Nelihenkinen Flippipuisto on Helsingissä vuonna 2014 perustettu punkrock-bändi, jonka musiikilliseen katalogiin mahtuu paljon erilaisia vivahteita. Uransa alkuaikoina bändin soundi nojasi hyvin vahvasti skeittipunkkiin, puhelauluun ja erilaisiin ysäriltä tuttuihin elementteihin, mutta nyttemmin tyyli on vaihtunut kohti perinteisempää rockia. Levottomat jalat vispaavat takuuvarmasti tanssin pyörteissä, kun Flippipuiston sähäkän kontrastiset ja suoraviivaiset biisit raikaavat kesäillassa.

Likaiset Pikkarit
Likaiset Pikkarit on helsinkiläinen bändi, joka näkyy ja kuuluu kauas. Yhtyeen musiikki on punkilla ja popilla höystettyä raikasta ja osin raivokastakin rockia. Bändi paahtaa, kaahaa ja oikean hetken tullen pysähtyy myös pohtimaan. Pikkareiden mielenmaisema on sekoitus rattoisaa huolettomuutta ja kitkerää melankoliaa, jota yhtye tulkitsee keikkalavoilla intensiivisesti.

Pystyyn Kuolleet Hipit
Pystyyn Kuolleet Hipit on vuonna 2013 perustettu yhtye Pispalasta, Tampereelta. Punkia, räppiä ja nu-metallia yhdistelevä yhtye on tullut erityisen tunnetuksi uniikeista ja energisistä keikoistaan sekä omaperäisestä musatyylistään. Lavakarismaa tihkuvalta bändiltä on ilmestynyt 3 albumia, joista viimeisin Päästä Irti julkaistiin viime vuonna.

 

  • 17.00 PYSTYYN KUOLLEET HIPIT
    18.30 LIKAISET PIKKARIT
    20.15 FLIPPIPUISTO
    21.45 LUUKAS OJA

    Tapahtuma kestää klo 23:00 asti.

  • Vapaa pääsy!